MS Prinsendam

15 januari 2013 door  
Opgeslagen in Cruisenieuws, Cruiseschepen

Het Canaletto restaurant is gelegen in de nieuwe wintertuin, voorheen het Lido terras, welke grenst aan de Lido eetruimte. Het restaurant serveert klassieke Italiaanse gerechten met service aan tafel. Met de toevoeging van dit restaurant aan de Prinsendam is Canaletto nu op alle 15 schepen in de Holland America Line vloot te vinden.

ms Nieuw Amsterdam - Canaletto

“Wij blijven investeren in onze vloot en de onboard beleving om de beste premium cruise ervaring aan te kunnen bieden,” zei Richard Meadows, executive vice president, marketing, sales en gastprogramma’s. “Prinsendam heeft een van de loyaalste bezoekersgroepen, dus de nieuwe wintertuin en populaire Canaletto zullen zeker gewaardeerd worden door onze gasten.”

Als toevoeging is naast het Canaletto restaurant op de Prinsendam het Lido terras afgesloten en verbouwd tot een overdekte wintertuin. De nieuwe ruimte vergroot de capaciteit van het Lido en zorgt voor een trefpunt voor Canaletto. Het schip onderging ook andere cosmetische verbeteringen tijdens het droogdok in Freeport, Bahama’s, waaronder nieuwe balkonvloeren en balkon verdeelschotten.

Reageer!

Laat weten wat jij van dit artikel vindt...
Kom je hier vaker? Regel een plaatje bij jouw reacties m.b.v. een gravatar!

*