Over ons


ReishongerWebmasters
Onze namen zijn Martijn en Dionne. Wij proberen op CruiseNL.nl het laatste cruisenieuws uit alle windstreken met jullie te delen, van nieuwe vaarroutes in het verre Oosten, de oplevering van de nieuwste megaschepen, beurzen en andere cruise highlights.

Verder geven we veel praktische cruisetips, gebaseerd op onze eigen reiservaringen. Van tips over staterooms en excursies, tot informatie over dineren, fooien en spa-behandelingen. Benieuwd waarom we zo graag cruisen? Gewoon, omdat we het leuk en interessant vinden om te kijken hoe het ergens anders is.

Natuurlijk maken we ook plaats voor actueel cruisenieuws en interviews met bijzondere mensen uit de cruisewereld. Als jij zelf ook een fervent cruiser bent, of graag meer over cruisen te weten wilt komen, is dit blog echt iets voor jou.

Altijd al reishongerig geweest
Wij zijn altijd al erg reislustig geweest, maar pas de laatste jaren komt het echt van reizen. Eerder hebben we, los van elkaar, wel wat bestemmingen in Europa gezien, maar nu moet de hele wereld eraan geloven. Van luxe cruisen in het Caribische gebied tot zeilen rond de onbewoonde eilanden van Fiji, van Mediterrane cruises naar ontdekkingen in het Midden-Oosten; het reisvirus heeft ons goed te pakken!

No tags for this post.