Nieuwe deeltrajecten

9 augustus 2012 door  
Opgeslagen in Cruisenieuws

MS Rotterdam, Holland America Line

Holland America Line introduceert maar liefst acht nieuwe deeltrajecten voor de Najaars-, Kerst- en Oud & Nieuw cruises met ms Rotterdam naar Spanje, Portugal, de Canarische Eilanden en de Caribbean. Deze segmenten met een lengte variërend van acht tot 18 dagen, kunnen als volwaardige cruise worden geboekt. De reizen beginnen of eindigen steeds in Rotterdam.

De segmenten zijn deeltrajecten van de rondreizen die Holland America Line dit najaar en winter vanuit Rotterdam maakt. Dankzij dit nieuwe aanbod ontstaat tevens de mogelijkheid om in de kerstvakantie negen dagen te cruisen van of naar de Canarische Eilanden, hetzij met de kerstdagen, hetzij rondom de jaarwisseling.

“Nu we van deze rondreizen ook kortere trajecten aanbieden, creëren we meer mogelijkheden voor reizigers die graag in het najaar een cruise maken, maar geen tijd hebben voor de volledige route”, zegt Nico Bleichrodt, senior-director sales noord- en centraal Europa. “De cruises gaan allemaal naar zonnige en warme bestemmingen en zijn ideaal om een week of langer de gure Hollandse herfstmaanden te ontvluchten.”

Op 29 september 2012 vertrekt ms Rotterdam naar de Middellandse Zee voor een 17-daagse rondreis ‘Het Moorse Rijk’. Deze cruise kan als segment Rotterdam-Rome/Civitavecchia of vice versa worden geboekt met bestemmingen als Cadiz/Sevilla, Almeria, Ibiza of Barcelona, Valencia, Gibraltar en Lissabon. De tarieven voor een achtdaagse deeltraject beginnen bij € 499 per persoon, op basis van dubbele bezetting van de hut.

Op 16 oktober 2012 zet het ms Rotterdam koers richting het zonnige zuiden voor een 17-daagse cruise ‘Avontuurlijke reis Canarische Eilanden’. Deze reis is nu ook beschikbaar in een acht- en negendaags segment Rotterdam – Tenerife of vice versa en doet onder meer Lissabon, Madeira en Santa Cruz de Tenerife aan, of Las Palmas/Gran Canaria, Arrecife/Lanzarote, Casablanca en Cadiz/Sevilla. De tarieven voor een achtdaagse deeltraject beginnen bij € 499 per persoon, op basis van dubbele bezetting van de hut.

Wie bezoeken aan boeiende bestemmingen graag combineert met een aantal ontspannen dagen op zee, heeft nu de keuze uit een 18-daagse of 34-daagse deel-cruise ‘Caraibische Odyssee’ Rotterdam – Oranjestad (Aruba) met vertrek op 2 november 2012, of 16 dagen Aruba – Rotterdam met vertrek op 18 november. Het eerste segment voert via Ponta Delgado (Azoren) naar de Maagdeneilanden, St. Maarten, St. Lucia naar Aruba. Het tweede segment doet onder meer Curaçao, Bonaire, Trinidad, Barbados en Madeira aan. De tarieven voor de deeltrajecten beginnen bij € 1.099 per persoon, op basis van dubbele bezetting van de hut.

Stijlvolle Kerst of Oud & Nieuw aan boord
De viering van Kerst en Oud & Nieuw aan boord van een Holland America Line cruiseschip is een geweldige belevenis. De schepen ademen overal de feestelijke kerstsfeer en worden stijlvol gedecoreerd. De culinaire staf trekt alle registers open en natuurlijk is er elke avond aangepast entertainment en een indrukwekkende show. De complete 18-daagse ‘Eindejaarscruise’ naar de Canarische Eilanden, Spanje en Portugal is ook beschikbaar in twee negendaagse segmenten, te weten een Kerstcruise (vertrek op 22 december uit Rotterdam) of een Oud & Nieuw cruise van Tenerife naar Rotterdam (vertrek 31 december 2012). De tarieven voor de deeltrajecten beginnen bij € 799 per persoon, op basis van dubbele bezetting van de hut.

Voor meer informatie over Holland America Line cruises en alle reisschema’s, kijk op de Nederlandstalige website www.hollandamerica.nl of bel 0800-7245 425.

Reageer!

Laat weten wat jij van dit artikel vindt...
Kom je hier vaker? Regel een plaatje bij jouw reacties m.b.v. een gravatar!

*