Costa Luminosa: zes dagen Middellandse Zee

30 juli 2011 door  
Opgeslagen in Topaanbiedingen

Ut lorem mi, posuere ac luctus eget, consectetur ac lacus. Nam vitae tincidunt arcu. Maecenas sollicitudin, sapien nec varius interdum, eros mi elementum diam, non hendrerit velit velit vel nulla.

Costa Cruises
Costa Cruises is een Italiaanse rederij, met aantrekkelijke prijzen en faciliteiten voor kinderen. Costa Cruises vaart met 14 moderne schepen.

Costa Luminosa
De Costa Luminosa, vanaf mei 2009 in de vaart, is een schip dat in licht baadt. Aan boord wachten talloze verrassingen zoals 4D-filmvoorstellingen, een Grand Prix-simulator en een golfsimulator en een Playstation World ruimte. Bij het zwembad, dat door een glazen dak overdekt kan worden, bevindt zich een 18 vierkante meter filmscherm waarop de nieuwste films worden vertoond.

Er zijn vier restaurants met vrije kledingkeuze, van casual tot gala. In de twee specialiteitenrestaurants geldt een bijbetaling. Bovendien zijn er elf bars, waaronder de sigarenlounge en de koffie- en chocoladebar.

6 dagen West Middellandse Zee
Een mooie cruise langs de Franse en Spaanse kust: Savona, Barcelona, Palma de Mallorca (Mallorca), Ajaccio (Corsica), Marseille, Savona.

Van Savona, de provinciehoofdplaats met bisschoppelijke zetel, een belangrijke haven en bloeiende industrie, vaar je naar de wervelende wereldstad Barcelona. Eet wat in één van de tapasbarretjes om daarna te flaneren over De Ramblas. De Costa Luminosa vaart ’s nachts door naar het hippe Palma de Mallorca, waar je een hele dag mag proeven van de mediterrane sfeer, Moorse en gotische bouwstijlen, trendy winkels en fantastisch eten om de vingers bij af te likken. Op dag vier verblijf je een middag in Ajaccio op het Franse eiland Corsica, om vervolgens naar le ‘Porte de l’Orient’, de Poort van het Oosten te cruisen; Marseille. Mooie witte kalkrotsen omringen de wijde baai en vooral de basiliek Notre Dame de la Garde, die op een hoge heuvel is gebouwd, valt direct op door het vergulde beeld van de Heilige Maagd. Bezoek hier vooral ook La Canebière, een beroemde winkelstraat bij de oude haven.


Afvaart: 8 november 2012, reissom 2 personen

Cruise Prijs Totaal
Uw cruise: binnenhut cat. I1. Binnenhut 2 x € 190,00 € 380,00
Uw heenvlucht: Amsterdam – Milaan (Linate) 2 x € 70,50 € 141,00
Uw terugvlucht: Milaan (Linate) – Amsterdam 2 x € 70,50 € 141,00
Garantiekosten vlucht € 58,00
Calamiteitenfonds € 2,50
Reserveringskosten € 29,00
Totaal voor 2 personen € 751,50

De vluchtprijs bedraagt € 141,- met Alitalia. Een binnenhut is beschikbaar vanaf € 190,-, een buitenhut (mogelijk met beperkt zicht) is te boeken vanaf € 290,- en voor € 390,- kun je in een buitenhut met balkon vertoeven. Getoonde prijzen zijn per persoon, inclusief havengelden, alle maaltijden en faciliteiten.

Reageer!

Laat weten wat jij van dit artikel vindt...
Kom je hier vaker? Regel een plaatje bij jouw reacties m.b.v. een gravatar!

*