SeaDream vertrekt uit Oostende

6 mei 2014 door  
Opgeslagen in Cruisenieuws

seadream

Na een droogdok van drie weken in mei begint SeaDream I aan haar programma met afvaarten van 7, 10, 11 en 13 nachten naar de Baltische Staten en de Noorse Fjorden.

Seadream-balticVoor de eerste keer in de geschiedenis van haar bestaan biedt de boetiekrederij SeaDream Yacht Club een vertrek en aankomst aan in Oostende. Op 16 augustus 2014 (de cruise van Dover naar Dover) komt SeaDream I ’s avonds aan en vaart dan door het Noord-Oostzeekanaal naar Ronne, Bornholm (Denemarken), Visby (Zweden) om dan twee nachten in het centrum van Sint Petersburg, zowat naast de Hermitage, aan te leggen. Vervolgens een stop in het middeleeuwse Tallín (Estland), waar het schip ook aanmeert in het centrum van de stad, in tegenstelling tot de grotere cruiseschepen. Via Sassnitz (Duitsland) en het Noord-Oostzeekanaal wordt SeaDream I weer op 29 augustus 2014 ’s avonds in Oostende verwacht.

Op gastronomisch vlak is SeaDream een topper!
Tijdens de routes in Noord-Europa deze zomer 2014 voorziet de rederij buiten Raw Food ook een nieuw Scandinavisch menu: rendier, eland en vis van lokale vissers sieren de menukaarten dagelijks.

Reageer!

Laat weten wat jij van dit artikel vindt...
Kom je hier vaker? Regel een plaatje bij jouw reacties m.b.v. een gravatar!

*