Seabourn Europa-programma

15 mei 2012 door  
Opgeslagen in Cruisenieuws

Seabourn Quest MarinaSeabourn heeft haar cruiseprogramma Europa 2013 geïntroduceerd en maakt volgend zomerseizoen met haar zes luxueuze ‘all-suites’ schepen meer dan honderd cruises in de Europese wateren. Van april tot oktober bezoeken de intieme cruiseschepen tal van Europese steden en boeiende kustgebieden, van de zonnige Middellandse Zee tot de ijspakken in de Arctische Oceaan. Totaal worden meer dan honderdtachtig havens aangedaan tijdens de cruises die variëren van zeven tot eenentwintig dagen. Alle routes, tarieven en de schepen zijn nu beschikbaar op www.seabourn.com.

Het programma voor 2013 biedt een aantal nieuwe routes, waaronder een 21-daagse cruise naar de Poolcirkel met Seabourn Pride, tien- en elfdaagse cruises vanuit Venetië met Seabourn Spirit en tiendaagse cruises vanuit Athene, Monte Carlo en Barcelona met Seabourn Quest. In een aantal topbestemmingen blijven de schepen een nacht liggen, zodat de gast volop tijd heeft om de steden te ontdekken. Dit geldt onder meer voor St. Petersburg, Amsterdam, Bordeaux, Venetië, Malta, Barcelona, Istanbul, Edinburgh en Dublin.

“In Europa is ongelooflijk veel te zien en te ontdekken. Wij zijn blij met het nieuwe gevarieerde aanbod van routes, met daarin bekende en onbekende bestemmingen”, zegt John Delaney, Seabourn ’s vicepresident marketing & sales. “Onze cruises bieden het beste van twee werelden, ontdek nieuwe en bekende Europese bestemmingen aan boord van de ongeëvenaarde elegantie en comfort van ’s werelds hoogst gekwalificeerde cruise-line.”

De gehele vloot van Seabourn vaart in de zomermaanden van 2012 in Europa. Seabourn Legend maakt tiendaagse reizen op de westelijke Middellandse Zee tussen Monte Carlo en Rome. Deze populaire cruises nemen de passagiers mee naar de mooiste bestemmingen van de Franse en Italiaanse Rivièra en leggen aan bij (jacht)havens en idyllische eilanden. Een geliefd aspect van de Seabourn-cruises is de Marina-dag, wanneer de gasten kunnen genieten van het exclusieve waterpark van het schip. De Marina biedt tal van watersport-faciliteiten. Volgend voorjaar maakt Seabourn Legend ook vier zevendaagse cruises vanuit Rome, Nice en Monte Carlo.

Seabourn Spirit doet de Adriatische en Dalmatische kust aan tijdens tien- en elfdaagse cruises, inclusief een bezoek aan Venetië. In de Oostelijke Middellandse Zee maakt Seabourn Odyssey zevendaagse cruises naar de Griekse eilanden en Turkije. De routes zijn Athene – Istanbul of Venetië – Athene. Daarnaast maakt de Odyssey drie cruises op de Zwarte Zee.

Seabourn Sojourn en Seabourn Pride zijn thuis in de noordelijke wateren van Europa, op de Baltische Zee en in Scandinavië. Seabourn Sojourn maakt zevendaagse cruises tussen Kopenhagen en Stockholm en bezoekt onder meer de indrukwekkende stad St. Petersburg met haar vele kunstschatten. Ook verzorgt het schip een aantal reizen langs de Noorse fjorden. Seabourn Pride biedt langere Baltische cruises, waaronder twaalf- en veertiendaagse routes met een overnachting in St. Petersburg. Daarnaast zet het schip koers naar de Poolcirkel voor bezoeken aan de Noordkaap, Spitsbergen, de Noorse eilanden, Ny Aalesaund en het Poolijs.

Reageer!

Laat weten wat jij van dit artikel vindt...
Kom je hier vaker? Regel een plaatje bij jouw reacties m.b.v. een gravatar!

*