Nieuw logo Windstar Cruises

4 mei 2014 door  
Opgeslagen in Cruisenieuws

Windstar Cruises sunset

Windstar Cruises heeft een nieuw logo gepresenteerd als onderdeel van een uitgebreid plan om haar communicatie te verfijnen. Het nieuwe design moet de unieke elegante, maar toch ook casual stijl in de luxe cruise-industrie weerspiegelen.

Het nieuwe logo is donkerblauw heeft een klassiek lettertype met een iets hogere hoofdletter W en daarnaast een ster. Beiden zijn verbonden door een kleine lichtblauwe golf, die de intieme ervaring van een klein schip verbeeldt.

Windstar Cruises logo

“We wanted a refreshed look that keeps pace with the company as we enter into a new era of growth as the market leader in small ship cruising, yet still reflects our heritage of sailing,” vertelde Hans Birkholz, chief executive officer of Windstar Cruises. “We will also be launching a new website in June of this year to align with our fresh image.”

Verdubbeling van de vloot
De nieuwe look markeert een hoogtepunt voor Windstar Cruises, dat recent de grootte van haar vloot verdubbelde en haar reizen uitbreidde naar nieuwe regio’s in de wereld waaronder Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten en IJsland. Ook kun je binnenkort weer naar het populaire Tahiti aan boord van een van de machtige zeiljachten. Op 5 mei 2014 viert Windstar Cruises in Barcelona de inaugurele lancering van de Star Pride -voorheen de Seabourn Pride-, de eerste van de drie nieuwe jachten die zijn overgenomen van Seabourn.

Reageer!

Laat weten wat jij van dit artikel vindt...
Kom je hier vaker? Regel een plaatje bij jouw reacties m.b.v. een gravatar!

*