MSC Cruises wint Kids Cruise Award

24 juni 2014 door  
Opgeslagen in Cruisenieuws

MSC_Lirica_Caribbean

Met een score van maar liefst 9,2 heeft MSC Cruises de Kids Cruise Award in de wacht gesleept. Online cruiseverkoper Captain Cruise vroeg haar klanten de verschillende rederijen te beoordelen en op het gebied van reizen met kinderen liet MSC Cruises de concurrentie ver achter zich. De mediterrane rederij werd geroemd om de professionele begeleiding, het brede activiteitenaanbod en de aparte kindermenukaart met lekkere én gezonde gerechten.

Ook over de Teencard, een prepaid creditcard voor de oudere kinderen, zijn de ondervraagden enthousiast. En dan is er nog het prijskaartje: bij MSC Cruises reizen kinderen tot 18 jaar helemaal gratis.

Stukje erkenning
Managing Director van MSC Cruises, Erik Schuffel, beschouwt de Kids Cruise Award als een stukje erkenning: “Binnen onze rederij houdt een groot aantal mensen zich bezig met de kinderprogrammering en het ontwikkelen van nieuwe activiteiten en producten voor kids. Er zijn steeds meer kinderen aan boord en die willen we natuurlijk zo veel mogelijk laten genieten. Danslessen in MTV stijl, sporttoernooien, DJ’s – we treken alle registers open! Natuurlijk vergeten we ook de ouders niet. Als tegenhanger van de kinderprogramma’s is er de Yacht Club. In dit besloten deel van het schip draait het om luxe, rust en ontspanning. Zo zorgen we ervoor dat iedereen aan boord geniet, van jong tot oud en van feestbeest tot rustzoeker. Deze Award is de kers op de taart!”

Reageer!

Laat weten wat jij van dit artikel vindt...
Kom je hier vaker? Regel een plaatje bij jouw reacties m.b.v. een gravatar!

*