Maiden Call voor MSC Divina in Miami

19 november 2013 door  
Opgeslagen in Cruisenieuws

maiden-call-miami-msc-divina

De MSC Divina is het eerste schip van MSC Cruises dat het hele jaar door vaart vanuit Noord-Amerika. Met deze spectaculaire entree sluit de MSC Divina haar oversteek over de Atlantische Oceaan, vanaf Venetië af. Tijdens deze 18-daagse reis had het schip gezelschap aan boord van een metallic rode Fiat 500.

From MSC Cruises Facebook page

Van de Facebook pagina van MSC Cruises

“Wij zijn erg blij om met het debuut van de MSC Divina, een van onze mooiste en meest innovatieve schepen te verwelkomen in Noord-Amerika”, aldus Richard Sasso, President en CEO van MSC Cruises USA. “Vandaag is een belangrijke mijlpaal voor MSC Cruises aangezien we blijven groeien in deze regio en het aanbieden van meer bestemmingen maakt ons aantrekkelijk voor een breed publiek. We kijken ernaar uit Noord-Amerikaanse Cruisereizigers iets nieuws te bieden”.

Gasten van de MSC Divina kunnen gebruik maken van spannende nieuwe faciliteiten. Twee unieke dinerlocaties die gecreëerd zijn in samenwerking met het Italiaanse restaurant imperium Eataly uit New York, waaronder het luxe restaurant Italia en het spectaculaire Eataly Steakhouse. Eataly is in 2007 opgericht door Oscar Farinetti en in de Verenigde Staten een samenwerking aangegaan met sterrenchefs Maria Batali en Lidia en Joe Bastianich.

MSC Divina is het eerste schip dat de nieuwste fitness rage aan boord biedt: Aqua Cycling. Met deze mogelijkheid laat MSC haar gasten naar een ongekend niveau spinnen tijdens het varen door het Caribische gebied. Naast alle luxe ervaringen aan boord, beschikt de Divina over de MSC Yacht Club en is hiermee het eerste schip met een Yacht Club in Noord-Amerika. Het unieke ‘schip-in-schip’ concept biedt gasten ongekende luxe, comfort en verwennerij. Van een persoonlijke butler, 24- uurs conciërge service en een gratis selectie wijnen die op elk gewenst moment beschikbaar zijn worden gasten in de MSC Yacht Club op en top verwend.

maiden-call-msc-divina

Voor meer informatie over MSC Divina’s eerste seizoen in de VS en haar unieke nieuwe eigenschappen en speciale aanbiedingen, kan je terecht op CruiseReizen.eu.

Reageer!

Laat weten wat jij van dit artikel vindt...
Kom je hier vaker? Regel een plaatje bij jouw reacties m.b.v. een gravatar!

*