Fly & cruise

6 december 2013 door  
Opgeslagen in Cruisenieuws

maiden-call-miami-msc-divina

MSC Cruises is de op drie na grootste cruise rederij ter wereld met 15.000 werknemers uit 45 landen. In 2014 verwacht de Mediterrane cruiserederij bijna 1,7 miljoen reizigers te verwelkomen aan boord van een van de twaalf moderne schepen binnen de MSC vloot.

Fly & cruise
Pierfrancesco Vago (MSC Cruises Executive Chairman) en Gianni Onorato (CEO MSC Cruises) hebben de overeenkomst in Genève getekend samen met Patrick Alexandre (Executive Vice President Commercial, Sales & Marketing Air France-KLM) en Henri de Peyrelongue (Senior Vice President Europe & North Africa).

Mr. Vago zegt: “MSC Cruises doet wereldwijd maar liefst 180 havens aan en we zijn daarbij trots onze schepen zo dicht mogelijk bij onze reizigers te kunnen brengen. Aangezien we onze producten steeds meer uitbreiden en nieuwe bestemmingen aanbieden, is de combinatie van fly & cruise essentieel. We zijn verheugd met de overeenkomst met Air France-KLM, die zal bijdragen aan onze netwerk activiteiten. Op deze manier zijn we in staat om de ervaring van MSC reizigers nog verder te verbeteren.”

Mr. Alexandre voegt toe: “De ondertekening van deze intentieverklaring met MSC Cruises bevestigt de bereidheid van Air France – KLM om nog beter te kijken naar de behoeften van de klant. Reizigers van MSC Cruises profiteren op deze manier van de producten en diensten van het wereldwijde Air France – KLM netwerk. Samen bieden wij tailor-made oplossingen aan onze klanten.”

Reageer!

Laat weten wat jij van dit artikel vindt...
Kom je hier vaker? Regel een plaatje bij jouw reacties m.b.v. een gravatar!

*